Making a difference in AV

Creata in 2002 pentru a raspunde nevoilor pietei din Romania de a avea solutii audio-video integrate, compania GBC® ofera astazi solutii design&build menite sa imbunatateasca mediul de lucru, sa faciliteze comunicarea organizationala si sa augmenteze modul in care tehnologiile moderne pot aduce plusvaloare oricarui tip de afacere.

Certificarile dobandite de-a lungul anilor dovedesc gradul nostru de implicare pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii. Suntem Partener Global Avixa si singurul membru cu drepturi depline PSNI Global Alliance din Romania, lucru ce garanteaza calitatea solutiilor implementate de echipele noastre de ingineri si tehnicieni si abilitatea de a indeplini promisiunea de standardizare globala.

GBC® este lider de piata in Romania pe segmentul de distributie si integrare a solutiilor audio-video, avand parteneriate strategice cu o multime de producatori de renume din domeniu: Sony, Panasonic, Extron, Chief, Projecta, Infocus ori Ctouch sunt doar cativa dintre acestia. ​Suntem astfel pregatiti sa oferim solutii state-of-the-art, perfect integrate arhitectural, atat in domeniul audio-video, cat si in ceea ce tine de securitate si siguranta. Realizam concept, design, planificare, executie, implementare, mentenanta si service.

e-AV este un proiect GBC® si pune la dispozitia utilizatorilor solutii AV de ultima-generatie ce se pliaza pe nevoile lor. Pe langa echipamentele stand-alone, punem la dispozitia utilizatorilor si solutii customizate, care sa aduca plus-valoare mediului business in care activeaza.​

De asemenea, avem o sectiune dedicata solutiilor educationale pentru insitutiile de invatamant si centrele educationale, solutii ce se pliaza perfect pe nevoile de digitalizare a sistemului educational din Romania.

Misiune

Ne-am decis sa facem un pas inainte si sa ne oferim sprijinul prin ceea ce stim mai bine: sa oferim solutii interactive si securizate pentru a impartasi si colabora, astfel a luat nastere proiectul e-AV.ro unde punem la dispozitia utilizatorilor solutii complete AV care ofera performante reale si imbunatatesc mediul de lucru, atat in mediul business, cat si in mediul educational.

Viziune

Viziunea noastra este de a genera o schimbare in modul in care oamenii lucreaza, comunica si colaboreaza prin transpunerea tehnologiei de ultima generatie intr-un design curat, clar si simplu de utilizat.

Suntem lider de piata in Romania pe segmentul de distributie si integrare a solutiilor Audio-Video, cu peste 20 ani de experienta si o multitudine de referinte de succes. Ne-am construit reputatia in baza multiplelor proiecte pe care le-am implementat cu succes in domenii variate precum administratii locale, guvern, banking, corporate, telecom, turism, HoReCa sau educatie, dar si datorita numarului impresionant de echipamente si accesorii pe care le avem in stoc, disponibile pentru livrare imediata.

Impreuna facem diferenta in AV!